Workshopy Line dance

10.07.2013 11:58

Od Toma Dvořáka přišla nabídka workshopů, kdo nevíte, o koho jde, mrkněte do naší sekce Kdo je kdo - Tom je číslo jedna v téhle republice ohledně Line dance, tak se podívejte na termíny, třeba se tam potkáme :)

Již 14.7. vypukne tancování na Šiklově mlýně. Line dance zde bude vyučovat Tom a Matěj. Tančit budeme celý týden. Jsou pro Vás nachystané krásné nové tance. Vy, co se chystáte, nezapomeňte námořnická trička na závěrečné vystoupení a svíčky na Mystery waltz. Zakončovat s ním budeme každou večerní párty. Program a podrobnosti naleznete zde: https://www.americkytyden.cz/program/

23-25.8. již tradiční workshop Line dance v Květuši. V tančírně Jitky Bonušové. Večer u ohně...jako vždy :-) Přihlášku a podrobnosti naleznete zde:https://www.czechlinedance.cz/workshopy/2011/06_2011.htm Na tomto workshopu je omezená kapacita lůžek. Prosím, registrujte se co nejdříve. Pozdější přihlášky budeme muset odmítnout. Děkujeme za pochopení.

6-15.9. prodloužené léto u moře s tancováním. V loňském roce velmi pochvalovaná akce :-) Výuku Line dance povedou Tom a Matěj Podrobnosti naleznete zde: https://www.czechlinedance.cz/workshopy/2011/07_2011.htm Pro přihlášení, prosím, kontaktujte CK Sargas. Kontakty naleznete na přihlášce v .pdf Dotazy Vám rádi zodpovíme. V příloze zasíláme fotografii z loňského tancování. Prosíme nevyčkávejte a přihalšte se co nejdříve.

27-29.9. závěrečný workshop v Charvatské Nové Vsi. přihláška a podrobnosti zde:https://www.czechlinedance.cz/workshopy/2011/09.htm

Těšíme se na Vás TCS Louisiana Písek www.tcslouisiana.cz www.czechlinedance.cz

ALABAMA country dance© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode