Rychnovské dřevořezání

15.06.2013 13:59

Dostali jsme letos opět pozvání na zámek v Rychnově nad Kněžnou, kde se koná druhý ročník svátku dřeva a řemeslníků. Loni se nám na nádvoří tančilo krásně a zázemí od pořadatelů bylo perfektně zorganizováno, takže se letos opět těšíme. Zveme i Vás ostatní, bude tam opět k vidění spousta pěkného, plakát s programem zde :

V sobotu 15. června v areálu Kolowratského zámku se koná Rychnovské dřevořezání. Na prvním nádvoří zámku budete moci vidět od 10 do 17 hodin živé ukázky více než dvaceti dřevozpracujících řemesel - především zde budou zastoupeny práce řezbářů, sochařů, soustružníků dřeva, intarzistů, betlémářů i výrobců hraček.

Na druhém nádvoří zámku uvidíte výsledek práce účastníků řezbářského sympozia a zde bude probíhat doprovodný program.

Odpoledne Vás čekají rovněž netradiční kostýmované prohlídky zámku.

Po celý den se můžete těšit na bohatý doprovodný program, v němž nebude chybět podívaná pro děti i dospělé, ponoříme se do víru tance, hudby, šermířského umění i loveckých kratochvílí.

Představí se trubači ZUŠ, skupina Alabama, skupina historického šermu Pernštejn a těšit se můžete také na vystoupení Sarabandy.

Vstupenky na Rychnovské dřevořezání včetně prohlídek netradičních interiérů zámku a kostýmovaných prohlídek si budete moci zarezervovat již od 2. května v Městském informačním centru v Rychnově nad Kněžnou nebo přímo v den akce na zámku v Rychnově nad Kněžnou.

ALABAMA country dance© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode