Prosincový country víkend Luhačovice s Ivanem Bartůňkem

28.11.2010 18:38

Prosincový čas, předvánoční, Luhačovice, hudba, country a Ivan Bartůněk...hotel Praha, polopenze, spousta hodin tancování, hotelový bazén, posilovna, tělocvična. Zajímá Vás to ? Skočte na www.countrytance.cz, kde se můžete přihlásit, nebo pište na i.bartunek@volny.cz a můžezte si užít víkend, než začne  předvánočního kolotoč. Co se bude učit ? Country tance, line dance, couple dance, řecké a skotské tance.

 

Pro ty z Vás, kdo snad jméno Ivan Bartůněk neznají, dovolím si ocitovat z webu základní informaci o lektorovi:

..Od roku 1980 se intenzivně věnuje country tancování. Ač povoláním pedagog, patří mezi přední odborníky na country tance v České republice. Dvacet tři let vedl v Brně taneční soubory. Nejdříve soubor Dostavník a 17 let soubor La Quadrilla -  trojnásobný mistr republiky v country tancích. Třináct let spolupracuje s  Asociací dětských tanečních souborů, jako lektor mnoha seminářa porotce dětských tanečních soutěží. Působí jako lektor country tanců, skotských, řeckých, line dance, couple dance, základů taneční techniky, základů choreografie a základů callerování na mnoha seminářích po celé republice určené pro pedagogy  , vedoucí tanečních souborů, členy tanečních souborů, taneční mistry a cvičitele.

     Je autorem celé řady metodických materiálů. Od roku 1990 vede kurzy country tanců pro veřejnost v Brně. Je neúnavným propagátorem country tanců, skotských, řeckých a line dance. Jako jedinému se mu podařilo prosadit výuku tanců do ČT . Do dětských pořadů Oáza (4 lekce country tanců) a Kometa (4 lekce line dance).

     Řadu let spolupracuje s pedagogickými centry v Brně, Plzni, Náchodě, Jíčíně, Hradci Králové, Břeclavi, Blansku aj.. Spolupracuje také se Svazem učitelů tance, Českou asociací sport pro všechny a se seznamovací agenturou Harmonie.

     Více než dvacet pět let  působí jako caller na stovkách country bálů u nás, ale i v Německu, Rakousku a Chorvatsku. Již čtyři roky organizuje ve spolupráci s CK Tušla velice úspěšný  týdenní pobyt s výukou country tanců v Chorvatsku na Makarské riviéře.

ALABAMA country dance© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode