premiéra dokumentárního filmu o ranči C v Libchavách

21.04.2012 14:42

Termín potvrzen, 21.4. v 19,00 hodin chystáme díky výborné spolupráci s ředitelem žamberského FIDIKA Danem Kubelkou a Rančem C v Libchavách konečně dlouho očekávanou slavnostní premiéru filmu Úplně první kovboj. Tento film s majiteli ranče Cejpovými a dalšími westernovými jezdci, kteří se léta rodea v Libchavách účastnili, točila v Čechách a Arizoně režisérka Adéla Kroupová a produkoval režisér Dan Tuček. Trailer je zde:

 https://www.fdb.cz/film-trailery/81572-uplne-prvni-kovboj.html?PHPSESSID=4574aa76c61c33dabd7930015e68e5a3

Cejpovi byli mezi prvními, kdo začal v Čechách s americkým rodeem a mají za sebou velký kus práce a zkušeností. Věřím, že chystaná slavnostní premíéra s účastí hostů - filmového štábu, jezdců rodea z ČR,Polska a Maďarska a s ní spojeným malým westernovým odpolednem, zakončené promítnutím filmu,zaujme děti i dospělé. 

Doprovodný program započne v 13,00 hodin slavnostním průvodem jezdců po městě, trasu včas zveřejníme, následovat bude malý cca hodinový westernový program, kde uvidíte například lasování, práci s honáckým bičem, s country tanci vystoupíme s Alabamou a večer v 19,00 hodin se sejdeme v kině ( v Divišově divadle ), kde před premiérou představíme tvůrce filmu i ty, kdo si v něm zahráli :)). Po promítání určitě mnozí nepohrdnou nabídkou pořádného steaku v Divadelní kavárně, kde se můžeme těšit na speciální westernové menu ...

Další informace hledejte postupně zde, na plakátech Fidika,na Facebooku, samozřejmě na webech Ranče C Libchavy

ALABAMA country dance© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode