Line dance výuka - pozor, dole doplněné termíny !!

24.01.2012 19:28

Pro všechny, kdo se chcete Line dance učit u "kovářů" v oboru: termíny workshopů najdete na www.czechlinedance.cz- to jsou oficiální stránky, nebo na této stránce úplně dole pod plakátem /právě jsme je čerstvě obdrželi od Toma /, také stojí za to hledat u Dinga akce pořádané Moravia line ( Jiříkovice, Polnička). 

Já chci dnes upozornit na jednu specialitku - brilantní tanečník,vítěz své kategorie Newcommer Písek 2011 se rozhodl pořádat vlastní kurzy. S Pavlem jsme s obdivem sledovali jeho taneční umění a tak rádi předáváme dál:

A zde tedy předávám info + kalendář wokshopů od Toma:

 

Milí tanečníci,

 

připravili jsme pro Vás opět sérii víkendových workshopů s výukou soutěžních tanců na Czech Open, ale i nových tanců pro všechny kategorie, včetně začátečníků.

Letos budete mít poprvé možnost soutěžit na postupové soutěži na World Championship. Co se tedy změnilo? Soutěž je stejná, na to jsme se Vás snažili v loňských ročnících připravit. Přibude soutěžících ze zahraničí a Vy budete moci porovnat, jak na tom v České republice jsme. A troufám si říci, že velice dobře . Získat můžete nové přátele a v přímém přenosu vidět i ostatní kategorie jako je Pro-Am, Renegade, Choreograf apod. O dalších kategoriích, které nám jsou dostupné (Team, Choreograf) si budeme povídat na připravovaných workshopech.

 

Zde jsou tedy pro Vás připravené akce:

 

Workshop 30.3. – 1.4. 2012, Charvátská Nová Ves

Kromě soutěžních tanců pro kategorie Social, Newcomer a Partner dance se budeme opět věnovat technice soutěžních tanců. Samozřejmě dojde i na nové tance. Navíc jsme pro Vás připravili základy Two stepu – tedy Couple dance. Budete tak asi prvními v ČR, kdo Couple dance bude tančit :-)

Přihlašovat se můžete již nyní:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFd5dGRWSFplWDF1cHJoVVdGMl9leUE6MQ

 

Workshop 8. – 20.5. 2012, Charvátská Nová Ves

Tento workshop bude trochu jiný. Pozvali jsme pro Vás letošního vítěze v kategorii Mega Star – Pima van Grootela. Jistě si pamatujete jeho úžasný waltz z Píseckého dupání.

Workshop bude zaměřen opět na soutěžní tance a techniku, plus nové tance z Pimova pera :-)

I na tento workshop už je otevřena registrace:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHc5UjZEWkxEcXduZDdmbS1TV1pkVUE6MQ

 

Workshop 17. – 19.8. 2012, Květuš

A na tento workshop jsme pro Vás pozvali skvělou lektorku, Liane van Dijk. S Liane se setkáte letos dvakrát. Podruhé bude sedět v porotě na Czech Open :-)

Na workshopu vyladíme techniku a hlavně práci rukou a styl. K dispozici budou opět dvě tančírny, nicméně kapacita tohoto workshopu bude omezená. Sledujte, prosím, webové stránky.

Nechybět bude opět posezení u ohně, pohoda a dobré jídlo tak jako v loňském roce :-)

 

7. – 16.9. 2012, Line dance v Chorvatsku

Letos, bohužel, z časových důvodů nemůžeme jet vyučovat do Šiklova mlýna. Proto jsme se rozhodli pro variantu spojení dovolené a tance v Chorvatsku. Nabídku a všechny informace najdete na našem webu v záložce Workshopy.

 

Workshop 28. – 30.9.2012, Charvátská Nová Ves

U tohoto workshopu dochází ke změně. Po velké diskuzi se vrací do úžasného zázemí skupiny Rebels. Ovšem pozor. Bude se jednat o třídenní Line dance maraton. Tančit budeme vše, co známe, přidáme něco nového, něco techniky, ale hlavně půjde o BIG Line dance MEJDAN. Na sobotní večer vyhlašujeme BEACH PARTY – dojeďte s potřebným vybavením!!! (ploutve, šnorchl, květena kolem krku, ve vlasech a fšude, kraťasy, nafukovací rukávky....vše co je nezbytné na takovou párty. Včetně mochita a jiných míchaných nápojů)

 

Všechny informace naleznete na www.czechlinedance.cz

 

Těšíme se na Vás.

Team TCS Louisiana

 

ALABAMA country dance© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode