II.westernový den Vochtánka Potštejn

18.08.2012 14:53

A zde je konečný termín srpnového westernového dne. POZOR, překvapení : LETOŠNÍ II.WESTERNOVÝ DEN BUDE V MEXICKÉM STYLU :)) 

Něco z programu:

II. WESTERNOVÝ DEN – MEXICO
 

14.00 hod. - slavnostní zahájení.

Velká show kovbojů a indiánů, ve které se přenesete na Divoký západ tentokrát v mexickém stylu. Tuto show uvidíte v ČR pouze na Vochtánce.  

No a tudíž nevylučujeme, že jedno z vystoupení Alabamy se odehraje za zvuků mexické muziky v sombrerech :)) ... a jinak jsme zvědaví, co si letos Vochtánka do programu připravila.


20.00 hod. - country večer TOMY
22.00 hod. - ohnivá show AKADA a jeho hosté

Alabama se týden před westernovým dnem bude poflakovat poblíž - totiž,co to píšu, už se bude týden předtím jako každý rok tvrdě připravovat,aby mohla předvést nové choreografie.

Ano, čeká nás krásný týden v Potštejně a kdo to tam neznáte, chyba: hrad,zámek,příroda,tábořiště,řeka,lipová alej...léto a nádhera ... Pravděpodobně si během tréninku budeme i odbíhat učit country tance vedle do tábora a jelikož část souboru je i částí Skupiny historického a scénického šermu MORTEM ITER, jedou s námi i zbraně a bude také vystoupení v tomto žánru.

Malou ukázku z loňského vystoupení Mortem Iter na Železničářském táboře přikládáme. https://www.youtube.com/watch?v=m31xOpmSU5Y&feature=youtu.be

ALABAMA country dance© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode