Diivoká sobota II

10.07.2010 16:10

Nejprve k předchozí Divoké sobotě I - v předchozím článečku jsou odkazy na videa z vystoupení na Svátcích dřeva a v Polsku .Teď jsem objevila na netu oficiální fota ze svátků dřeva, tak kdo z rodičů tanečníků Alabamy i Divokej Joe marně pátral, teď má šanci na :

https://www.zamberk.cz/Svatkydreva/svatky/2010-fotogalerie.php?r=0b

No, to bylo 26.6.2010 a pak, následující sobotu, za až příliš :)) krásného počasí jsme konečně radostně ráno dohopkali vlakem do Potštejna a po tréninkovém dopoledni ťapali spokojeně s ostatními účinkujícími ve slavnostním nástupu vstříc 1. Westernovému dnu radia OK na Vochtánce. 

Program vypadal velice lákavě, bohužel hned po vystoupení v 15,00 hodin jsme odjížděli na další akci - v Bystřeci se konaly Waltrovy slavnosti. Odtančili jsme čtyři choreografie, vymotali se z davu malých i velkých hip hoperů, brejkařů, orientálních tanečnic a všeho, co z DDM mělo ruce i nohy a bylo v létě k dispozici  a už unavení z humbuku kolem sedli na bus směr Kunvald .

Tam po 20-té hodině další akce, další vystoupení. I když jsme měli chvíli pocit, že už neutáhneme ani taneček, chládek letního večera vykonal zázraky...soubor chytil druhou ( nebo třetí ) mízu a tak poslední akce byla odměnou za "odpracovaný" den. Patřičně roztancování jsme si závěrečná vystoupení vychutnali a na výkonu to bylo znát.

No, taky nám pak opravdu chutnala  grilovaná kuřata, vedoucí Dana se rděla radostí nad pochvalami od spokojených diváků a večer byla venku na parketě diskotéka, na které jsme si někteří s chutí zatančili...

Tak a teď chvíli klidu, než to v srpnu zase vypukne !!!

 

ALABAMA country dance© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode