Co je nového ?

25.07.2011 11:47

Tak nějak lítáme po akcích a nestíhám psát, tak jen zprávy z posledních dnů: máme čerstvě za sebou první výuku country pro tábor železničářů - měli jsme tam 126 dětí a trochu obavy, jestli je to bude všechny bavit. O to větší radost byla, když se dařilo za pomoci bezdrátového mikrofonu bez problému naučit 3 ( !) tanečky a  strávit příjemný taneční táborový večer. Ještě jednou děkuji manželům Tomkovým z Ranče u sedícho koně a Milušce, vedoucí tábora za důvěru a pozvání, bylo to moc fajn.

V neděli 24.8. proběhlo na Vochtánce druhé letošní kovbojské odpoledne pro děti, také jsme se zúčastnili a to vcelku v zajímavé sestavě, 3 dívky a 5 kluků, zbytek je různě po táborech a dovolených, takže jsme na místě zimprovizovali choreografie tak, aby šlo tento nepoměr nějak využít a děkuji tímto tentokrát mým tanečníkům, že to nakonec velice dobře ustáli. Jo jo, jsem velmi pyšná vedoucí souboru, zvláště v těchto zátěžových chvilkách. No, také bych chtěla konečně poděkovat mému vedoucímu Zdeňkovi Lazebníčkovi, že mi opět vyhověl a dal dovolenou, abych mohla na akci. Má tímto mimořádné zásluhy o práci souboru a až vymyslím jak, bude po zásluze odměněn...

Chystáme se pomalu na soustředění, letos s velice vzácnými hosty.Manželé Margarita a Josef Novákovi, excelentní tanečníci line a coupple dance, se kterými se pravidelně potkáváme na akcích Dvorany  a naposled v Boskovicích na tanečním víkendu letos přijedou i k nám na návštěvu.Vypadá to, že si tudíž v pátek 12.8. s nimi pořádně zatancujeme a na odpoledne chystám tancování pro veřejnost, tak přijeďte, jste vítání !!!

No, a to je ještě před tím festival Pastvinská nota..tak hezké léto, vážení !!! 

ALABAMA country dance© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode