Pozvánka

03.08.2010 15:50

Na Vochtánce v Potštejně vypukne 14.8.2010 II.Westernový den Radia OK, týden před tím v sobotu 7.8.2010 se koná festival Pastvinská nota - obě akce výborné, srdečně zveme !!! Plakáty, program atd. vpravo v termínovníku. Zájemcům o irské tance mohu s potěšením oznámit, že v rámci soustředění našeho souboru proběhne v neděli 15.8.2010 v Potštejně výuka irských tanců pod vedením Štefiho z Ryenglí. Kdo se teprve osmělujete a chcete nakouknout, určitě Vás nevyhodíme - zavolejte, napište mi.

Blíží se také podzimní Písecké dupání, což je velká line dance akce a jemu předcházejí výukové workshopy - pokud nemáte čas nakouknout přímo na stránky Tomovy Louisiany, níže kopíruji aspoň základní info z e-mailu. Ta-da-da-dá... a to je zatím všechno....

Pozvánka Line dance :

Vážení tanečníci,

dovolujeme si Vás pozvat na poslední víkendový seminář Line dance před Píseckým dupáním 2010. Víkendovka je v termínu 20-22.8.2010 v KD Putim u Písku.

Program:
- Soutěžní tance pro rok 2010 (pro 2e WCDF Regional Country Linedance Competition Czech Republic 2010) – zaměříme se na nejčastější chyby ve všech soutěžních tancích
- Výuka nových tanců pro začátečníky i pokročilé
- Technika figury Rock Step a Grapevine.
- Projdeme pravidla soutěže včetně „nepsaných“ pravidel, které porotci vyžadují. Projdeme také vhodné oblečení na soutěž.
- Večerní Line dance párty

Využijte zvýhodněnou cenu při registraci do 18.8.2010
Všechny informace včetně přihlašovacího formuláře najdete na www.tcslouisiana.cz

S pozdravem
Tom Dvořák

ALABAMA country dance© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode