Dvorana - Taneční škola 2013

26.06.2013 20:31

Taneční škola Dvorana pořádá jubilejní seminář, info jsme převzali ze stránek Dvorany. Hledejte i na https://www.dvorana.cz/tanec/2013/horalka

20. LETNÍ ŠKOLA COUNTRY TANCŮ

Popis střediska

Rekreační středisko Horalka najdete na okraji obce Sněžné v Orlických horách. Je to malebná vesnička táhnoucí se údolím od říčky Olešenka až na náhorní planinu. Přesnou polohu najdete zde.

Vlastní areál si asi nejlépe prohlédnete na plánku, který je jako první obrázek vlevo dole. Stačí na obrázek kliknout pro zvětšení. I z obrázku je patrné, že areál je na krásném místě a poskytne nám příjemné soukromí.

Areál se skládá ze dvou budov. Hlavní budova se jmenuje Horalka. V ní je umístěna část pokojů na ubytování, jídelna, společenská místnost a restaurace.
Druhá budova se jmenuje Sněženka. V ní jsou jen pokoje a menší taneční sál, který lze také využít jako tělocvičnu.

V areálu je asfaltové hřiště na sportovní aktivity, krytý bazén s neustále kontrolovanou a čištěnou vodou, dvě ohniště plus spousta volného místa na loukách, které také patří středisku. Můžete využít místní půjčovnu kol a dalšího sportovního náčiní, tréninkovou tenisovou stěnu, elektronické šipky, ruské kuželky, biliard, stolní fotbal.
A pozor, pro náruživé rybáře je zde také k dispozici rybníček, ve kterém si můžete domluvit chytání ryb. Pokud budete mít někdo tuto touhu, předem nás prosím informujte, domluvíme pro vás podrobnosti.

Ubytování

Podrobnosti k ubytování najdete zde na zvláštní stránce.

Stravování

Stravování je zajištěno formou plné penze (snídaně, oběd, večeře) a budeme chodit do místní nádherné jídelny. Počítejte prosím s kuchyní ve stylu školní jídelny. V areálu je během dne otevřená restaurace s běžným sortimentem. Pokud budete potřebovat, v obci je obchod s potravinami.

Doprava

Na místo se lze dopravit i hromadnou dopravou, přesto raději doporučujeme auto.
Pokud pojedete od Prahy a tedy i od Hradce Králové, pak se vydejte na Dobrušku po silnici č. 11 a v Třebechovicích pod Orebem odbočíte na silnici č. 298, která vás dovede přes Opočno až do Dobrušky. Pokud vyjedete brzy, vřele doporučujeme zastávku v Opočně na zámku. Nebudete litovat. Po silnici č. 298 budete Dobrušku objíždět zprava a dojedete na křižovatku se silnicí č. 14. Zahnete vlevo a asi po 700 metrech budete hned odbočovat vpravo. Pozor, je to až ta druhá odbočka s benzínovou pumpou, nikoli ta na Domašín.

Nyní máte na výběr dvě cesty. Buďto pokračujte po silnici č. 298 přes Ohnišov, Bohdašín až na odbočku, která vás povede do Sněžného, nebo můžete jet po silnici č. 309 přes Provoz do Bačetína, zde odbočíte na Bystré a nakonec dojedete do Sněžného. Pokud pojedete první cestou, musíte projet celou obcí, areál je až na konci po vaší pravé straně. Pokud pojedete druhou cestou, po vjezdu do Sněžného na první křižovatce odbočte vpravo a jste u nás.

Taneční lekce

Tančit budeme přímo v areálu, v našem tanečním stanu, který má dřevěnou podlahu. Na programu jsou převážně country tance, ale i další taneční styly. Pokud máte nějaké konkrétní přání, můžete využít formulář vlevo v nabídce. Na něm označíte, o co konkrétního máte zájem. Pokud to bude možné, rádi vám vyhovíme.
Na lekce si prosím noste taneční obuv na přezutí.
Pozor!! Ověřte si, že vaše obuv nešpiní a neničí podlahu, děkujeme.

Netaneční program

Podle ustáleného scénáře budeme zachovávat po obědě volno. Každý den v 15:00 začíná jedna etapa bojovky. Díky etapám budete mít možnost poznat nejbližší okolí střediska. Pokud se do bojovky zapojovat nechcete a srpnový termín se vám nehodí, nikdo vás k účasti nutit nebude. Krajina je zde nádherná, se spoustou přírodních i historických zajímavostí. S naplněním odpoledního volna určitě nebudete mít problém.

Ostatní

Parkovat se bude zdarma uvnitř areálu na vyhrazených parkovištích.

Dobrá zpráva pro majitele pejsků, ve středisku jsou domácí zvířata povolená, a to za cenu 100 Kč/den.
Předem upozorňujeme, že psi se nesmí po středisku volně pohybovat, musejí nosit košík a pochopitelně musejí být řádně očkovaní. Mazlíčky můžete nechat volně vyběhat mimo areál.

Rámcový program

sobota
příjezd do střediska od 15:00 hodin - ne dříve!
18:30 večeře
20:30 společné zahájení

neděle - pátek
07:30 snídaně
09:00 dopolední lekce
13:00 oběd, volno na výlety a odpočinek
15:00 etapa bojovky
17:00 odpolední lekce
18:30 večeře
20:00 večerní tancování
22:00 volná zábava

sobota
07:30 snídaně a odjezd

Ve středisku je od 23:00 do 7:30 noční klid.

Ubytovací kapacity bude třeba vyklidit v sobotu 6.7. do 10:00 hodin.

ALABAMA country dance© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode