Co se děje...

22.04.2012 14:15

No, jak míň píšu, jsme v jednom kole...tak pár hlavních zpráv v letu, kdyby to někoho zajímalo :))

1. lítám a zařizuju kolem premiéry filmu, viz článek níže...nevěřili byste, co všechno je kolem toho třeba, ale jsem šťastná - velmi - že se nám to podařilo dát dohromady!!!Cejpovi si to zaslouží, děkuju všem, kdo nám pomáháte: Město Žamberk, FIDIKO, indiáni s náčelníkem Sedí pod koněm, kteří jdou do programu...Majdě Vaněčkové za propagaci...a vůbec..

2. omladil a obnovil se soubor - a kdo ví, o co jde, chápe. Ti starší, zkušení, vytancovaní tanečníci/tanečnice vyrazili do středních škol, nebo se odstěhovali ( Bára),jsou přes týden daleko, předaleko a tudíž chybí na tréninku a tím pádem i na vystoupení. Děje se mi to pravidelně cca 1krát za čtyři roky a vždycky je to hrozný frmol: nabrat a zaučit nové posily.

Tak jsme letos uvítali nové nejmladší tanečníky a tanečnice, je jim kolem osmi let, část z nich jezdí s indiány na koních a tak našemu Pepému přibyl Jáchym a k němu Míša, Eliška, Kamča, Sára a Žanetka a starší část Alabamy doplnil Zdeněk a zaskakují bývalí členové - ještě že máme stabilní zdravé jádro:)). Proto jsme ani nevyjeli na soutěže, kromě Písku, kde zabodoval Pavel a od podzima zaučuji a stavím nové choreografie a uff...je to v kupě. Naši nováčci jsou nesmírně šikovní a tak i ti nejmladší se mohli teď v březnu jít blýsknout s tím, co se z country a line dance naučili..

3. když se podíváte do kalendáře akcí na úvodní stránce - jsou country bály. Máme za sebou Kunvald, pak krásný nový bál v Liberku - velmi hezké, také byl před týdnem opravdu bezkonkurenční Mostek ( od začátku bálu v osm plný parket, dělali jsme tam úspěšně slavnostní zahajovací promenádu, výuka tanečků - zúčastnila se stovka lidí, Wejvrati hráli báječně...tančilo se opravdu country - prostě nádhera) no a pozítří tančíme v České Rybné a šerif mne ukecal, takže po 3 letech pauzy ( čtyřech?) opět budou součástí předtančení tanečnice na stole...A to tam je kromě nás ještě půlnoční kankán...no, bude veselo...

4. začaly přípravné workshopy na podzimní mistrák v Line dance, jsem ráda, že kromě Pavla si letos troufne i Michele a že tedy kromě kategorie Social si budou moc zkusit soutěž v Partner dance - čeká je půlrok - necelý tvrdé přípravy. Odjíždějí teď v pátek do Charvátské Nové Vsi. Tímto děkuji všem, kdo nás podpořili a podporují a chápou, že narozdíl od dospělého, který když chce někam vyrazit, tak si hodí přesčas v práci a vydělá si, to mají děti přece jen komplikovanější a ne vše lze pořídit z kapesného...chystám zvláštní stránku na těchto webech, která bude jenom děkovací a děkovací...

ALABAMA country dance© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode