Ranč Gerlinda

06.07.2009 19:56

Bylo nebylo...za devatero horami a jedenáctero řekami, se nachází jeden malý kouzelný ranč. A protože jsme se z něj s Alabamou a Ivošem právě vrátili a ještě tiše předeme,jak nám tam bylo dobře, dovolte pár informací...

Asi se shodneme na tom, že to, že je někde dobře, dělá prostředí a hlavně lidé. Když jsem vyráželi v sobotu ráno vlakem, chystali jsme se na další normální "štaci". Majitelé ranče Ivka s Milanem si nás ale získali během prvních minut. O nás i ostatní hosty na ranči se starali až s rodinnou péčí a tak jsme si připadali jako v peřince. Když už jsme u peřinek, na ranči můžete spát buď v pokojích, nebo ve srubech a srub si naši chlapi hned vyzkoušeli. Vůně dřeva a příroda okolo - ideální kombinace a to nás ještě provokovali místní domorodci, neboť se objevovali s koši ( tomu se nedalo říci košíky ) plných hub.

Rančírna ( neboli tančírna ) vypadá útulně už od pohledu, což jsme si na večerním vystoupení otestovali - odpoledne jsme si dali country tance na dvorku a večer po předtančení se dala do hraní a zpěvu dvojice Urbanovců - protože to opravdu "rozbalili" naplno, na spánek nějak pořád nebyla chuť.

Pak už byla neděle a my se těšili na koníky. Šárka, zkušená "kladrubačka" , která má na starosti mj. i jízdy na koních pro hosty, nám věnovala čas a tak jsme si mohli spokojeně odvést koně na pastvu. Vzhledem k tomu, že Alabamáci Vašek s Vojtou to s koňmi umí, proběhlo vše v klidu a pohodě. A Ivoš, který byl s námi, nám konečně nafotil materiál na plakát...

a kde to kouzelné místo vlastně je ?

Kdo se pohybujete poblíž Žďáru, nebo jezdíte na Brno, možná jste poutače na Gerlindu zahlédli a kdo ne, určitě nakoukněte na www.gerlinda.cz, kde jsou všechny potřebné informace.  A my ještě jednou děkujeme Ivce i Milanovi za pozvání....bylo to prima a rádi se vrátíme..

ALABAMA country dance© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode